Als trainingsteam bieden we natuurlijk de 12 standaard modules aan. Ook bieden we workshops aan voor zover wij daarvoor een specialisatie hebben binnen ons trainingsteam. Maar veel belangrijker is dat wij graag trainingen op maat aanbieden. Deze trainingen vinden plaats op aanvraag, en worden in samenspraak met de praktijk- of groepsbegeleider precies toegespitst op de behoefte van de groep(en). Natuurlijk is samenwerking tussen verschillende groepen daarbij mogelijk en misschien zelfs gewenst.

Verder wordt er jaarlijks een teamleiderstraining en een kamptraining aangeboden, waar je via Scouts Online op kunt inschrijven.

Hieronder vind je een overzicht van de modules en vaste trainingen. Zo lees je bijvoorbeeld hoe lang deze duren en hoeveel deelnemers vereist zijn.  Maar het is dus zeker ook mogelijk om een training samen te stellen uit verschillende onderdelen die op maat gemaakt wordt voor de groep(en)

Trainingsaanbod modules

Aanvraag

De modules en workshops bieden wij met ingang van het nieuwe seizoen slechts op aanvraag aan. Als je als groep interesse hebt, dan kun je een aanvraag mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De trainingen vinden bij voorkeur plaats bij de groep die deze aanvraagt. 

Kosten

Een moduletraining kost 50 euro. Er komen dan twee trainers en er kunnen maximaal 15 deelnemers deelnemen; per 10 extra deelnemers is er een extra trainer vereist. Dan rekenen we meerkosten van 25 euro. 

Voor trainingen op maat vragen wij 70 euro per (dagdeel) training. Neem voor de mogelijkheden gerust contact met ons op; in overleg is er veel mogelijk

Vrijwel alles is mogelijk. We denken graag met je mee over de verschillende mogelijkheden! 

Kalender

di 11 apr 2023    
Platform Praktijkbegeleiders
vr 21 apr - zo 23 apr 23    
RSW
wo 10 mei 2023    08:00 - 17:00
Regioraad
za 03 juni 2023    
Bever-Doe-Dag
za 03 juni 2023    
Jungledag
za 17 juni 2023    
Vlottenrace