SCOUTING ACADEMY

Ontwikkeling is bij Scouting gericht op de persoonlijke ontwikkeling van Scoutingleden waarbij ervoor gezorgd wordt dat de leden voldoende deskundigheid hebben om de verschillende functies binnen Scouting te kunnen vervullen. Deze ontwikkeling staat bij Scouting Academy centraal.

Het doel van Scouting Academy is om de vaardigheden die je als vrijwilliger binnen Scouting opdoet, ook buiten Scouting van waarde te laten zijn. Daarom worden deze vaardigheden, ook wel competenties genoemd, buiten Scouting officieel erkend. Zo zorgen we ervoor dat je als vrijwilliger vaardigheden opdoet die ook buiten Scouting gebruikt kunnen worden en heeft Scouting profijt van een gekwalificeerde leiding, want de kwaliteit van het Scoutingspel neemt tenslotte een belangrijke rol in binnen Scouting in Nederland.

wo 08 juni 2022    19:30 - 22:00
Masterclass 3