Het bestuur van de Scoutingregio Hart van Brabant bestaat uit 6 personen. Zij worden voorgedragen door de Scoutinggroepen, gebaseerd op een roulatieschema. De benoeming van deze personen vindt plaats in de regioraad. Het regiobestuur bestaat op dit moment uit:

Peter Cools (Voorzitter)

Frank de Krom (Penningmeester en Afgevaardigde Landelijke Raad)

Martijn van der Pol (Secretaris & communicatie)

Mathijs van Swam (Bestuurslid Spelzaken)

Joost van Bladel (Trainingscoördinator)

Joost Greunsven (Regiocoach & Plaatsvervangend Afgevaardigde Landelijke Raad)

Contact

Je kunt ook contact opnemen met het hele regiobestuur via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

di 23 okt 2018
Regionaal Inhoudelijk Overleg (RIO)
di 30 okt 2018
za 10 nov - zo 11 nov 18    14:00 - 14:00