Op vrijdagavond 26 september vond in onze regio de kampvuursessie plaats ten behoeve van #Scouting2025. Tijdens deze sessie waren er zeer veel leden vanuit de leeftijdsgroep explorers en roverscouts aanwezig. Tijdens de avond werd er op een speelse wijze gesproken over hoe iedereen dacht over scouting in de toekomst en wat daarvoor nodig is om zover te komen.

In alle regio’s van Scouting Nederland vinden deze kampvuursessies plaats om zo een brede input vanuit de groepen te krijgen.

Al deze ideeën en gedachten worden meegenomen naar het nieuwe meerjarenbeleidsplan wat door Scouting Nederland op dit moment wordt uitgewerkt. In december wordt de eerste aanzet hiervoor gepresenteerd aan de Landelijke Raad.

wo 03 juni 2020
vr 12 juni 2020